info@metropolbelgelendirme.com
0212 213 60 06

2021 yılı 9.grup sınav ve belgelendirme semineri açılmıştır

Metropol Belgelendirme > News > Duyurular > 2021 yılı 9.grup sınav ve belgelendirme semineri açılmıştır

2021 yılı 9.grup sınav ve belgelendirme semineri açılmıştır

Sınav ve Belgelendirme Semineri

Mesleki Yeterlilik Kurumu Sınav, Ölçme, Değerlendirme ve Belgelendirme Yönetmeliği’nin 17 maddesi gereği yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşu olmak isteyen kuruluşlara yönelik seminerler düzenlenmektedir. Yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşu olmak üzere MYK’ya başvuru yapacak Kuruluş/İşletme/Şirket ön başvuru sürecini başlatmadan önce MYK’ca düzenlenecek semineri tamamlamak durumundadır. Seminerlere kuruluşun kalite yönetiminden sorumlu personelin ve MYK faaliyetlerini doğrudan yürütecek personelinin (iki kişi) katılımı zorunludur. Kuruluşlara imzalanan yetkilendirme sözleşmesinin beşinci maddesinin (p) bendi gereği, semineri alan kişilerin kuruluştan ayrılması halinde yerine atanacak yeni kişilerin de semineri alması gerekmektedir.

Seminerler, yetkilendirme ön başvurusu yapacak kuruluş personellerine ilişkin olup, bireysel başvurular kabul edilmemektedir.

Seminer Başvurusu

Başvurular, ilgili seminer için başvuru tarihleri aralığında yapılacaktır. Seminer başvuru rehberini indirmek için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.

 

Seminer Ücretleri

Seminer için talep edilecek ücretler MYK Yönetim Kurulunca yıllık olarak belirlenmektedir. Ücretlendirme kişi bazlı olup grup indirimi yapılmamaktadır. Seminer ücret tarifesine ve hesap bilgilerine ulaşmak için tıklayınız. 

  

Seminer Yeri

Seminer uzaktan eğitim olarak düzenlenecektir. Seminer, http://medya.myk.gov.tr adresi üzerinden verilecektir. Seminere kayıt olan katılımcılara uzaktan eğitim modülüne giriş için kullanıcı adı ve şifresi seminere kayıt olunan e-posta adresine gönderileceğinden katılımcıların kendilerine ait aktif e-posta adresi ile seminere kayıt olması gerekmektedir. Bilgi için sbd@myk.gov.tr adresine mail atabilirsiniz.

 

Sertifika Gönderimi

Seminer sonunda videoları yeterli oranda izleyen kişilerin onayı MYK Web Portal üzerinden semineri takip eden 5 işgünü içerisinde verilmektedir. Sertifika almaya hak kazanan kişiler sertifikalarını MYK Web Portal üzerinden seminer başvurularım bölümünden indirebilmektedir.

Eğitim Dokümanları

Eğitim dokümanlarına https://www.myk.gov.tr/index.php/tr/sinav-ve-belgelendirme-semineri/seminer-dokuemanlar linkinden ulaşabilirsiniz.

Seminer Takvimi  

– 2021 Yılı 9. Grup Seminer Tarihleri – (5-6 Ekim 2021)

Başvuru tarihleri: 17 Eylül – 01 Ekim 2021